Over Invicta

Invicta Advocatuur


Invicta Advocatuur is gevestigd in Sint Jansteen en verleent juridische bijstand aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is een kantoor met karakter dat wordt gekenmerkt door een creatieve, persoonlijke en informele aanpak. Daar waar nodig beschik ik over een voldoende groot netwerk, zodat ook andere professionals kunnen worden benaderd om u  zo goed als mogelijk bij te kunnen staan. Woorden waarmee het kantoor kan worden getypeerd zijn: betrokken, slagvaardig, laagdrempelig, zelfstandig, onafhankelijk, oprecht, menselijk en geheel gericht op uw belangen.

 

Als geen ander weet ik dat nare situaties of vervelende berichten altijd ongelegen komen en vaak op momenten dat niemand meer bereikbaar is. Dat is de reden waarom ik niet enkel tijdens kantooruren te contacteren ben. Het beroep van advocaat is nu eenmaal geen 09.00 - 17.00 uur baan. Door tussenkomst en goed overleg tracht ik de situatie te de√ęscaleren waardoor er tot een oplossing kan worden gekomen. Ik ga hierbij op zoek naar nieuwe wegen en ik heb geen angst de gebaande paden te verlaten. Mocht dit onverhoopt  niet lukken, of indien u dit wenst, schroom ik de weg naar de rechter niet.


Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op kantoor. Gezien de kleinschaligheid van Invicta  is voorafgaand contact wel aan te bevelen. Het kan namelijk zijn dat ik, wegens een afspraak elders, niet aanwezig ben. Mocht u toevalling voor een gesloten deur staan, kunt u uw stukken of een bericht  acherlaten in de huisbrievenbus, de voicemail inspreken of een mail/app sturen. Bij terugkomst neem ik dan spoedig contact met u op.